A është Mormonizmi kult?

Çfarë është një kult? ______________ Po, Mormonizmi konsiderohet si besim jo i Krishterë sipas doktrinës Biblike. Përse? Sepse Mormonizmi mohon mësimet esenciale Biblike dhe shton doktrina jo të vërteta. Mormonët mund të jenë njerëz të mirë, mirpo problemi nuk është tek Mormonët vetvetiu, por tek ajo çfarë ata na mësojnë. … Lexo Më Shumë