Bibla në përkthimin Bota e Re

Organizata e DJ-ve (Dëshmitarët e Jehovait), për të mësuar anëtarët e saj, ka nxjerrë një version të sajin të Biblës në anglisht. Ky version quhet përkthimi Bota e Re (BR). DJ-të thonë se versione të tjera të Biblës janë të gabuara dhe të pasakta, përmbajnë keqpërkthime, gabime etj. Ata thonë … Lexo Më Shumë